EXENTRI WALLETS

KUN DE BESTE MATERIALER

Godt håndarbeid og materialer av høy kvalitet er selve kjernen til EXENTRI Wallets. Vårt ønske er å lage produkter som er "made to last" - tidløs design og solide materialer for lang holdbarhet. En norsk klassiker som har eksistert siden 2006.

 
Lommebøkene har funksjonelt design med enkle linjer og er laget av kvalitetsmaterialer. Vi bruker ekte skinn fra storfe, som et biprodukt fra matproduksjon. Innvendig nylon i lommene for å optimalisere kortenes skyvebevegelse. Skinn er et naturmateriale og det kan forekomme mindre forskjeller i struktur og farge. Hver EXENTRI Wallet er derfor unik! Våre lommebøker er håndlaget i Kina, under gode arbeidsforhold og med hensyn til miljøet. Designet i Norge.

Lommebøkene har innebygget solid rustfritt stål for stabilitet og holdbarhet. EXENTRI Wallet og EXENTRI Multiwallet har også en hovedlås i justerbart rustfritt stål. Registrert produkt design.
 ​​​​
ELEGANT GAVEESKE
​​​​​​
EXENTRI Wallets kommer i en elegant eske, i farget kartong med silkemykt interiør. Perfekt som gave til noen som fortjener det – og til deg selv.
 

 

RFID BLOKK

EXENTRI Wallets er utstyrt med Radio Frekvens Identifikasjon (RFID) blokk, som beskytter dine kort mot elektronisk tyveri. Testet av Euro Lab for International Transaction Technologies (Elitt).

 
Mange av de nye bankkortene bruker i dag RFID teknologi, slik at man kan betale uten fysisk kontakt med terminal. I dette tilfelle benyttes Radio Frekvens Identifikasjon for at terminalen i butikk skal kunne kommunisere med chipen i kortet. Denne chipen inneholder samtidig sensitiv og personlig informasjon. Dette har ført til en økende etterspørsel etter RFID-beskyttelse i lommebøker, fordi mange er bekymret for RFID tyveri, altså muligheten for at noen skal kunne lese kortinformasjon på avstand og deretter misbruke denne.
 
Se vårt utvalg av RFID anti-skimming lommebøker