EXENTRI WALLETS

KUN DE BESTE MATERIALER

Godt håndarbeid og materialer av høy kvalitet er selve kjernen til EXENTRI Wallets.
 
Lommebøkene har funksjonelt design med enkle linjer og er laget av kvalitetsmaterialer. Ekte skinn av storfe, med innvendig nylon for å optimalisere kortenes skyvebevegelse. Skinn er et naturmateriale og det kan forekomme mindre forskjeller i struktur og farge. Hver EXENTRI Wallet er derfor unik!

Lommebøkene har innebygget solid rustfritt stål for stabilitet og holdbarhet. EXENTRI Wallet og EXENTRI Multiwallet har også en hovedlås i justerbart rustfritt stål. Norsk design.
 ​​​​

ELEGANT GAVEESKE
​​​​​​
EXENTRI Wallets leveres i en elegant eske, i farget kartong med nyloninteriør. Perfekt som gave til noen som fortjener det – og til deg selv.
 

 

RFID BLOKK

EXENTRI Wallets er utstyrt med Radio Frekvens Identifikasjon (RFID) blokk, som beskytter dine kort mot elektronisk tyveri. Testet av Euro Lab for International Transaction Technologies (Elitt).

Mange av de nye bankkortene bruker i dag RFID teknologi, slik at man kan betale uten fysisk kontakt med terminal. I dette tilfelle benyttes Radio Frekvens Identifikasjon for at terminalen i butikk skal kunne kommunisere med chipen i kortet. Denne chipen inneholder samtidig sensitiv og personlig informasjon. Dette har ført til en økende etterspørsel etter RFID-beskyttelse i lommebøker, fordi mange er bekymret for RFID tyveri, altså muligheten for at noen skal kunne lese kortinformasjon på avstand og deretter misbruke denne.
 
For å se hele kolleksjonen, trykk her