VILKÅR OG BETINGELSER

Kjøpsvilkår

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester til forbrukerne fra www.exentri.no. Salgsbetingelsene, sammen med din bestilling og vår ordrebekreftelse, utgjør hele kjøpsavtalen.

Ordrebekreftelse
Du vil motta en ordrebekreftelse fra ordre@exentri.no så snart
du har lagt inn en bestilling. Les nøye gjennom denne og sjekk at ordrebekreftelsen stemmer overens med din bestilling. Hvis du ikke mottar denne e-posten i løpet av nærmeste virkedag kan du kontakte oss på post@exentri.no, slik at vi kan undersøke og bekrefte at vi har mottatt din bestilling.


Priser og betalingsmetode
Vi aksepterer VISA, Mastercard, Vipps og Paypal.


Norge
Alle priser er i NOK. 
Alle priser inkluderer merverdiavgift, MVA (25%). Den totale kostnaden for kjøpet vil bli vist før du bestiller, og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet. Beløpet vil bli trukket når varen er sendt. Varene vil bli sendt med Bring hjem til din postkasse. I enkelte tilfeller kan bestillingen bli levert til ditt lokale postkontor/Post i butikk.


Opplysninger gitt på vår hjemmeside

Vi tar forbehold mot eventuelle feil som kan oppstå og som kan resultere i manglende evne til å levere i henhold til informasjon gitt på www.exentri.no, i vår markedsføring eller på annen måte.

Garanti og krav

Det er viktig for oss at hver og en som eier en EXENTRI lommebok er fornøyd med produktet. Dersom produktet har en feil eller skade kan du etter omstendighetene kreve ny levering eller refusjon. Du kan rapportere dette til oss ved å sende en e-post til post@exentri.no. Vennligst inkluder ditt navn, bestillingsnummer og dokumentasjon av feilen/skaden i din e-post.

Garantiperioden er 2 år fra kjøpsdato. Denne garantien dekker alle produksjonsfeil.


Merk at garantien ikke dekker:

  • Feil eller skade som følge av upassende bruk eller uforsiktighet (bulker, slag, fall, osv.), ulykker, reparasjoner eller modifikasjoner
  • Feil eller skade som oppstår på grunn av brann, vann eller naturkatastrofer
  • Estetiske endringer, feil og skader som oppstår under normal slitasje og aldring (riper, slitt skinn, fargeendring, osv.)
     

Det er viktig at kundene undersøker varen nøye når de har blitt mottatt. Hvis du oppdager at en vare er skadet eller ikke samsvarer med det bestilte, må du kontakte oss innen 30 dager. Hvis du har spørsmål angående produktet, vennligst send en epost til post@exentri.no.

Returrett
Du kan returnere alle produkter du har bestilt fra www.exentri.no, innen 60 dager fra du mottok leveransen. Alle varer som returneres for refusjon eller bytte må være ubrukt og i original emballasje. Vi råder våre kunder til å skaffe bevis på forsendelsen når du returnerer varer. Exentri kan ikke holdes ansvarlig for returnerte varer som blir tapt i posten uten bevis på sending/porto. Vær oppmerksom på at vi ikke refunderer kostnaden for retur. Tilbakebetaling vil skje innen ni dager etter at Exentri mottar og inspiserer returnert produkt.


Personopplysninger

Vi bruker kun dine personopplysninger, som du har gitt til oss, for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Informasjonen vil ikke bli gitt til en tredjepart eller brukes til andre formål.

Lov og rett

Forbrukerkjøp er regulert av norsk lov gjennom Lov om forbrukerkjøp av 1. juli 2002.

Selskapet

Exentri AS
Bygdøy Allé 10
0262 Oslo
Norge

E-post: post@exentri.no