FRAKT OG RETUR

Vi tilbyr alltid gratis frakt ved bestilling over 399 kr. Fast frakt for bestillinger under dette er 39 kr. Leveringstid er 2-5 virkedager. Du har 60 dager returrett fra du mottar varen.

FRAKT OG LEVERING

Fraktmetode
Bestillingen din leveres med Bring direkte hjem til din postkasse, og er tilgjengelig for bostedsadresser innenfor Norge. I enkelte tilfeller kan bestillingen bli levert til ditt lokale postkontor/Post i Butikk.

OBS! Adressen må være registrert i Postens adresseregister. Dersom mottaker ikke er registrert på adressen hos Posten eller dersom postkassen ikke er tilstrekkelig merket kan forsendelsen bli returnert. Dersom du har en midlertidig adresse bruk eventuelt en C/O adresse. Vennligst merk at det forekommer en 100 kr håndteringsavgift, som vil bli trukket fra beløpet du blir refundert dersom returen skyldes feil oppgitt adresse eller manglet merking på dør, postkasse e.l.

Leveringstid

Forventet leveringstid er 2-5 virkedager etter ordrebekreftelsen er mottatt på mail, avhengig av hvor i landet du bor. Alle varer sendes fra vårt lager i Oslo. Alle ordre behandles og sendes ut mandag-fredag. Bestillinger lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende arbeidsdag.

Exentri står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser i levering av din vare som skyldes feil eller forsinkelser hos fraktleverandør.

Sporing
Du vil motta en separat mail med sporingsinformasjon så fort bestillingen er sendt fra vårt lager. Pakkene inneholder ingen fakturaer ved levering, bare en pakkseddel hvor varepris ikke er oppgitt. Ideelt dersom varen er en gave, som skal sendes direkte til mottaker.

BYTTE OG RETUR

Bytte
Dersom du ønsker å bytte til en annen modell eller farge, returnerer du din første vare og bestiller ny vare i nettbutikken. Husk at du må returnere innen 60 dager fra du mottar varen, og du må selv betale for retur. Du får refundert kjøpesummen fra din første ordre så fort vi mottar og godkjenner din retur.

Retur
Du kan returnere alle produkter du har bestilt fra www.exentri.no innen 60 dager fra du mottok leveransen.

Alle varer som returneres for refusjon eller bytte må være ubrukt, uskadet og i original emballasje. Returvarer blir manuelt inspisert, og Exentri forbeholder seg retten til å avvise returvarer som ikke møter disse kriteriene. Dersom du velger å returnere en ugyldig retur vil du ikke få igjen dine penger, og varen vil ikke bli sendt tilbake til deg.

Vi råder våre kunder til å skaffe bevis på forsendelsen når du returnerer varer. Exentri kan ikke holdes ansvarlig for returnerte varer som blir tapt i posten uten bevis på sending/porto. Vær oppmerksom på at vi ikke refunderer kostnaden for retur. Refusjon blir utbetalt til det samme betalingskortet som ble benyttet ved kjøpet, og skjer senest ni dager etter at vi har mottatt returen.

Reklamasjon
Hvis du ønsker å reklamere en skadet lommebok, må du sende oss en e-post på post@exentri.no. Inkluder ditt ordrenummer, en beskrivelse av skaden og et bilde av lommeboken, så hjelper vi deg så fort vi kan.

Mer informasjon finner du i våre kjøpsvilkår.