BYTTE OG RETUR

Hos EXENTRI har du 60 dager returrett fra du mottar varen.

Bytte
Dersom du ønsker å bytte til en annen modell eller farge, returnerer du din første vare og bestiller ny vare i nettbutikken. Husk at du må returnere innen 60 dager fra du mottar varen, og du må selv betale for retur. Du får refundert kjøpesummen fra din første ordre så fort vi mottar og godkjenner din retur.

Retur
Du kan returnere alle produkter du har bestilt fra www.exentri.no innen 60 dager fra du mottok leveransen.

Alle varer som returneres for refusjon eller bytte må være ubrukt, uskadet og i original emballasje. Returvarer blir manuelt inspisert, og Exentri forbeholder seg retten til å avvise returvarer som ikke møter disse kriteriene. Dersom du velger å returnere en ugyldig retur vil du ikke få igjen dine penger, og varen vil ikke bli sendt tilbake til deg.

Vi råder våre kunder til å skaffe bevis på forsendelsen når du returnerer varer. Exentri kan ikke holdes ansvarlig for returnerte varer som blir tapt i posten uten bevis på sending/porto. Vær oppmerksom på at vi ikke refunderer kostnaden for retur. Refusjon blir utbetalt til det samme betalingskortet som ble benyttet ved kjøpet, og skjer senest ni dager etter at vi har mottatt returen.

Reklamasjon
Hvis du ønsker å reklamere en skadet lommebok, må du sende oss en e-post på post@exentri.no. Inkluder ditt ordrenummer, en beskrivelse av skaden og et bilde av lommeboken, så hjelper vi deg så fort vi kan.

Mer informasjon finner du i våre kjøpsvilkår.